Tananyag fejlesztés autósiskolánknál! Árváltozás 2020. október 1-től

Tájékoztatjuk a kedves Érdeklődőket, illetve jelenlegi Hallgatóinkat, hogy 2020. október 1-étől autósiskolánknál új „B” kategóriás gyakorlati képzést segítő tananyag kerül bevezetésre.

Az új gyakorlati képzési anyag célja, hogy hallgatóink az eddiginél is sikeresebben vehessenek részt a forgalmi vizsgán.

Hallgatóink számára az elméleti e-learning tananyaghoz hasonlóan, forgalmi vizsgára felkészítő oktatóanyagot fogunk biztosítani!

Ezzel igyekszünk segítséget nyújtani a gyakorlati oktatás ideje alatt és közvetlenül a forgalmi vizsga előtti időszakban. Az anyag információkat tartalmaz a vezetési órákkal, a vizsgára bocsájtás feltételeivel, a vizsga pontos menetével, stresszkezeléssel kapcsolatban is. A tanulók több nézőpontból leforgatott, magyarázattal ellátott videók segítségével tekinthetik át, az elindulás előtti kötelező ellenőrzéseket, a legfontosabb közlekedési szituációkat, a parkolási és megfordulási manővereket.

Az új tananyag bevezetése miatt, illetve hogy fenntarthassuk az autósiskolánknál megszokott magas oktatási színvonalat a „B” kategóriás gyakorlati vezetés óradíja 2020. október 1-étől
6.000 Ft-ra emelkedik.

Megértésüket köszönjük!

Az új gyakorlati segédanyagot bemutató rövid film: