Streetfighter királyok a Motoros Fesztiválon: Kornél & Marcus

Marcus (Erdős Márk) és Kornél (Gergely Kornél) „nem mai motorosok”. Még gyerekek voltak, amikor legelőször motorra ültek és azóta a szenvedélyükké vált a kétkerekű jármű. A streetfigheterezést több, mint 10 éve nyomják, és 2010 óta gyakorolnak és lépnek fel együtt 2 db átalakított Kawasaki ZX 636-tal.

A július 6-án megrendezésre kerülő Motoros Fesztiválra teljesen új trükkökkel, elemekkel készülnek, de természetesen a „szokásos forgatókönyv” is meglesz: egykerekezés, gumifüstölés, elsőkerekezés… és ezek rengeteg fajtája.

A két tehetségnek egyébként folyamatos fellépései lesznek. Pl. július 6-án, a balmazújvárosi rendezvény után „rohannak” Gesztelyre, ahol szintén fellépnek – kétszer is. Tiszadorogmán is láthatjátok őket július 19-én, illetve Kislétán július 20-án. És természetesen az augusztusban megrendezésre kerülő, 3 napos kunmadarasi rendezvényen is tiszteletüket teszik.

Marcusnak a motorozás mellett másik hobbija a filmezés, így könnyedén tudja mozgóképre varázsolni azokat a csodás motoros mutatványokat, amiket hazánkban nagyon kevesen tudnak.

[nggallery id=13]

x Széchenyi2020