Őszi motoros tréningek

Automatikus vázlatŐsszel a kedvenc túraútvonalaink teljesen más arcukat mutatják, az enyhébb őszi időjárásban sok esetben kellemesebb élmény motorozni, mint a nyári hőségben, különösen, ha teljes védőfelszerelésben utazunk.

Ebben az időszakban valamelyest megcsappan az utakon közlekedő motorosok száma, így az autósok kevésbé számítanak jelenlétünkre, nehezebben fognak észrevenni.

Az egyre hosszabbra nyúló szezon miatt szeptemberben sem indokolatlan egy motoros tréning elvégzése, ezzel is fejlesztve tudásunkat, növelve saját és utazótársaink biztonságát, felkészülve az esetleges vészhelyzetek elhárítására is.

A Continental Safety-Hungary egyedi képzési rendszere alaposan és fokozatosan készít fel a biztonságos motorozásra.

Melyik tréninget válasszam?

Új motoros vizsgatantervBevezető tréning

Olyan vendégeinknek ajánljuk, akik eddig egyáltalán nem motoroztak, vagy nagyon bizonytalanok a manuális váltós motorkerékpárok kezelésében. Bevezető szintű tanfolyamunkkal a motorozás iránt érdeklődők az indulás első pillanatától a biztonság oldaláról közelíthetik meg a motorozást. Különösen ajánlott a motoros vezetői engedély megszerzése előtt állóknak, hogy magabiztosan kezdhessék el a járműkezelési oktatást.

Alap 1

Minden olyan motorosnak, aki már rendelkezik váltós vagy automata motorra érvényes jogosítvánnyal (tapasztalt) és nem bizonytalan nagymértékben a motorkezelésben. A tréningen találkozhatnak a motorozás minden olyan részével melyre a közúti forgalomban szükségük lehet (kanyarodás- és kikerüléstechnika, szlalomgyakorlatok, fékezés, vészfékezés, stb.). A képzések két nap időtartamúak, választható motortípusok használatával, külső aszfaltos pályán zajlanak.

Amennyiben érdekelnek szeptemberi képzéseink a következő linken találsz további információt:

Motoros tréningek Debrecenben

x Széchenyi2020