Bemutatkozik a Közlekedés Biztonságáért Alapítvány

Bemutatkozik a „Közlekedés Biztonságáért Alapítvány”
Támogassa tevékenységünket adója 1%-ával!

A Közlekedés Biztonságáért Alapítvány azzal a céllal jött létre 1993-ban, hogy támogassa a gyermekek közlekedésre nevelését, a hazai közlekedési kultúra javítását, ezen belül a gépjárművezetők közlekedési ismeretének bővítését. 25 éves fennállását követően, a mára kiemelten közhasznú minősítéssel rendelkező szervezet tevékenységében – társadalmi szerepvállalásként – a közlekedésbiztonság és a balesetek számának csökkentése iránt elhivatott szakemberek vesznek részt.

Magyarországon évente közel 500 ember veszíti életét az utakon. Az ő tragédiájuk megelőzhető lenne a közlekedési szabályok betartásával, toleranciával. Célunk, hogy Magyarország közútjai biztonságosabbak legyenek, mely érdekében kommunikációs kampányokkal, rendezvényekkel szeretnénk a közlekedők figyelmét felhívni ennek a problémának a fontosságára.

Amennyiben szeretné alapítványunkat támogatni céljai elérésében, és ezzel részese lenni a balesetben elhunytak számának csökkentésének, kérjük ajánlja fel adója 1%-át a Közlekedés Biztonságáért Alapítvány számára.

A Közlekedés Biztonságáért Alapítvány adószáma: 18541461-1-09

Köszönjük, hogy támogatja munkánkat, köszönjük, hogy Ön is segít biztonságosabbá tenni közútjainkat!

Tisztelettel:

Koroknai Imre
a kuratórium elnöke

x Széchenyi2020